کامپیوتر

5 راه حل آسان برای رفع رایج ترین مشکلات کامپیوتر – بخش دوم

رفع رایج ترین مشکلات کامپیوتر

در مقاله 5 راه حل آسان برای رفع رایج ترین مشکلات کامپیوتر – بخش اول به توضیحی در خصوص دو روش برای برطرف کردن مشکلات کامپیوتری پرداختیم . در ادامه این مطلب به بحث در خصوص تروش های دیگری که موثر هستند، می پردازیم.

  1. فضاهای اشغال شده را کاهش دهید

ممکن است تصور کنید که گذاشتن برنامه های قدیمی و بدون استفاده بر روی هارد دیسک بسیار بی ضرر است، اما با افزایش برنامه های کاربردی بیشتر، سیستم عامل شما باید بیشتر کار کند و فایل های کامپیوتر شما بیشتر خراب شده و بیشتر گسترش پیدا کند. کامپیوتر سعی می کند آنها را نجات دهد – چیزی که به عنوان تکه تکه شدن شناخته می شود. در نتیجه، مقدار فضای ذخیره سازی رایگان می تواند به سرعت محدود شود.

اگر متوجه شده اید که کامپیوتر شما کندتر کار می کند، ممکن است به این دلیل که تحت فشار تمام نرم افزاری که نصب کرده اید، قرار گرفته باشد. می توانید برنامه هایی را که دیگر به آنها نیاز ندارید از قسمت برنامه ها نسبت به حذف آنها اقدام نمایید.

در خصوص مرورگر نیز همینطور است. داشتن افزونه های زیاد می تواند منجر به کندی جدی یا برخی رفتارهای نامنظم شود، بنابراین برنامه های افزودنی خود را به مواردی که واقعاً نیاز دارید و استفاده می کنید محدود کنید. در Google Chrome، روی سه نقطه در بالا سمت راست کلیک کنید و به More Tools، سپس Extensions بروید. در Firefox افزونه ها را از منوی اصلی برنامه انتخاب کنید. و در Microsoft Edge، برنامه های افزودنی را از منوی اصلی برنامه انتخاب کنید.

اگر فضای دیسک کامپیوتر شما کم است، ممکن است منجر به مشکلات متعددی از جمله خرابی های گاه به گاه و کندی عملکرد شود. هنگامی که برنامه های غیر ضروری را حذف کردید، سعی کنید فایل های غیر ضروری را نیز حذف کنید، مانند فیلم هایی که قبلاً تماشا کرده اید یا عکس هایی را که با خیال راحت پشتیبان گیری کرده اید را حذف کنید. به طور کلی، هرچه فشار وارده بر روی سیستم شما کمتر شود، با مشکلات کمتری مواجه خواهید شد.

  1. اتصال Wi-Fi خود را آزمایش کنید

این روش عیب یابی فقط در مورد مشکلات مربوط به اینترنت صدق می کند. کلید راه اندازی مجدد اینترنت این است که بفهمید مشکل کجاست و کار آنقدر هم که فکر می کنید دشوار نیست.

اگر می توانید، لپ تاپ یا کامپیوتر رومیزی خود را مستقیماً با کابل اینترنت به روتر خود وصل کنید. اگر هنوز اینترنت ندارید و هیچ چیزی به Wi-Fi متصل نیست، ممکن است مشکل از سخت افزار روتر یا ارائه دهنده خدمات اینترنت شما باشد. اگر چنین است، بهترین گزینه شما این است که با شرکت تماس بگیرید و درخواست کمک کنید.

اگر کامپیوتر شما بتواند مستقیماً به روتر متصل شود اما هنگام مرور از طریق Wi-Fi آنلاین شود، ممکن است مشکلی در شبکه Wi-Fi خود داشته باشید. می توانید روتر خود را راه اندازی مجدد کرده و وارد تنظیمات داخلی آن شوید. یک جستجوی سریع وب بر اساس برند و مدل روتر باید انجام شود.

  1. سیستم عامل را دوباره نصب کنید

نصب مجدد Windows یا macOS و شروع مجدد راه حل مناسبی است. این برنامه های مشکل ساز را از بین می برد، بسیاری از ویروس ها و انواع بدافزارها را پاک می کند، تنظیمات اتصال به اینترنت را بازنشانی می کند و به طور کلی یک صفحه خالی به شما می دهد. قبل از شروع فرایند نصب مجدد، باید مطمئن شوید که از همه اطلاعات خود پشتیبان گیری کرده اید.

آنچه ارزش امتحان را دارد این است که مایکروسافت و اپل نصب مجدد سیستم عامل های خود را بسیار ساده کرده اند. در Windows، می توانید به قسمت Update & Security from Settings بروید، سپس Recovery را انتخاب کنید و در قسمت Reset this PC شروع به کار کنید، در حالی که در macOS فرایند شما بسته به اینکه کامپیوتر شما از سیلیکون Apple استفاده می کند یا پردازنده اینتل متفاوت است.

با تنظیم مجدد سیستم خود، هر چیزی را که باعث ایجاد مشکل شده بود پاک می کنید، اگرچه هیچ تضمینی وجود ندارد که کار کند. همچنین باید زحمت بازگشت همه برنامه ها و پرونده های خود به سیستم را پس از آن در نظر بگیرید، بنابراین این انتخاب مناسب برای همه در هر شرایطی نیست. با وجود این، یک راه حل موثر برای بسیاری از مشکلات کامپیوتر است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *