سخت افزار, لپ تاپ, هارد

نحوه تعمیر هارد داخلی لپ تاپ

نحوه تعمیر هارد داخلی لپ تاپ

نحوه تعمیر هارد داخلی لپ تاپ

مرحله 1

مطمئن شوید که با حذف همه نرم افزارهای هارد دیسک آسیب دیده مشکلی ندارید، یا قبل از ادامه کار از همه فایل ها پشتیبان تهیه کرده اید.

گام 2

جدیدترین نسخه CD بوت را دانلود کنید. در صورت پشتیبانی از لپ تاپ، ممکن است بتوانید فایل ها را دانلود کرده و در درایو فلش ذخیره کنید. در غیر اینصورت، از سی دی رایتر خود برای ساختن سی دی استفاده کنید.

مرحله 3

لپ تاپ خود را با هارد دیسک آسیب دیده روشن کرده و تنظیمات BIOS خود را وارد کنید. این مورد ممکن است از لپ تاپی به لپ تاپی دیگر متفاوت باشد. بنابراین دفترچه راهنمای کاربر خود را بررسی کنید. اما معمولاً با فشار دادن یکی از کلیدهای عملکرد (یعنی “F2″، “F8” یا “F10”) یا با فشار دادن “delete” انجام می شود.

در واقع لپ تاپ ممکن است به محض روشن کردن آن دکمه مناسب را از شما بخواهد. پس از ورود به BIOS، از دکمه های پیکان استفاده کنید و به دنبال بخشی باشید که می گوید “سفارش BOOT”. اطمینان حاصل کنید که سفارش BOOT بسته به نوع مورد استفاده با درایو CD ROM یا USB Flash Drive شروع می شود. تغییرات را ذخیره کنید و سپس خارج شوید. اکنون کامپیوتر ری استارت و مجدد راه اندازی می شود.

مرحله 4

با حرکت دادن کلیدهای جهت دار و فشار دادن “Enter”، بخش “Hard Disk Tools” را انتخاب کنید. به دنبال “Partition Tools” باشید و برنامه ای را با نام “PTDD Super Fdisk” اجرا کنید.

مرحله 5

با انتخاب گزینه ای برای تست سطح، هارد دیسک را از نظر نقص فیزیکی بررسی کنید. با این کار، هر قسمت از هارد دیسک را بررسی می کنید تا ببینید آیا خراشیده است یا از نظر جسمی آسیب دیده است یا خیر. بسته به اندازه هارد دیسک، ممکن است چند ساعت طول بکشد. هنگامی که نرم افزار تشخیص داد که آیا آسیب های فیزیکی روی درایو وجود دارد یا خیر، به مرحله بعدی ادامه دهید.

مرحله 6

تمام پارتیشن های فعلی را حذف کرده و هارد دیسک را برای تمیز کردن آماده کنید. گزینه “Delete Partition” را انتخاب کرده و همه پارتیشن هایی را که مشاهده می کنید یکی یکی حذف کنید. برای ادامه، دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید. پس از حذف همه پارتیشن ها، با انتخاب “ایجاد یک پارتیشن” یک پارتیشن جدید ایجاد کنید. برای ایجاد پارتیشن جدید، دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید. بسته به سیستم عاملی که در حال نصب آن هستید، باید یک سیستم فایل را انتخاب کنید. برای Windows، “FAT32” یا “NTFS” را انتخاب کنید. اکنون نرم افزار یک پارتیشن جدید ایجاد کرده و درایو را فرمت می کند. حال با راه اندازی مجدد و درج CD نصب، آماده نصب سیستم عامل خود باشید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *