دانستنی ها

علائم خرابی و سوختگی کارت گرافیک

علائم خرابی و سوختگی کارت گرافیک

برای دانستن علائم خرابی و سوختگی کارت گرافیک خوب است بدانید که مدار گرافیک یکی از قطعات سخت افزاری است که درصورت هر گونه مشکل، اختلالی را در بخش حساس سخت افزاری سیستم ها ایجاد می کند. در نتیجه با مشاهده هر گونه عیب و نقصی در این ناحیه لازم است حتما آن را به یک متخصص مجرب بسپارید تا ایرادات ایجاد شده را بر پایه علم و تخصص خود و نیز با تکیه بر آموزش تعمیرات لپ تاپ و کامپیوترهای شخصی مرتفع سازند. برای دانستن علائم خراب شدن کارت گرافیک موارد زیر را مطالعه کنید.

علائم خراب شدن کارت گرافیک

  1. برخی مواقع پیش می آید که لپ تاپ شما روشن است ولی تصویری از آن روی مانیتور مشاهده نمی شود. در بیشتر موارد با مشاهده این گونه اتفاقات می توان تصور کرد که مشکل ایجاد شده مربوط به کارت گرافیک آن است که لازم است حتما سرویس های مربوط به تعمیر کارت گرافیک روی دستگاه اعمال شود تا مشکل به وجود آمده رفع گردد.
  2. برخی مواقع نیز خطوطی راه راه از بالا به پایین روی مانیتور دستگاه شما دیده می شود، که این موضوع مربوط به آسیب دیدگی کارت گرافیک است که لازم است تعمیر و یا در صورت لزوم تعویض صورت پذیرد.
  3. در صورتی که بعد از بالا آمدن آرم ویندوز سیستم، صفحه مانیتور شما خاموش می شود، به احتمال زیاد یکی از قطعات الکترونیکی مربوط به کارت گرافیک شما آسیب دیده که باید هرچه سریع تر نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.
  4. گاهی در زمان اجرای برنامه های سنگین با لپ تاپ و یا بازی های با گرافیک بالا، کاربران سیستم های شخصی با کُندی و بی کیفیت بودن لپ تاپ مواجه می شوند که در این مواقع مشکل اساسی از سیستم خنک کننده کارت گرافیک می باشد.
  5. اگر بعد از روشن شدن کامپیوتر صدای بوق از داخل کیس شنیده شود، احتمالا مربوط به خرابی در کارت گرافیک است.

از کجا می توان فهمید که کارت گرافیک سوخته است؟

اگر علایم بالا را در کامپیوتر خود مشاهده نمودید، به شما توصیه می کنیم که کارت گرافیک دیگری را در سیستم خود بگذارید و بررسی کنید که آیا مشکلات بالا در سیستم شما دیده می شود یا خیر.

اگر با تعویض کارت گرافیک مشکلات برطرف شد، کارت گرافیک سیستم شما سوخته و لازم است نسبت به تعویض آن اقدام کنید. ولی در صورتی که با تعویض کارت گرافیک باز هم مشکلات بالا در سیستم شما وجود دارد، به طور حتم مشکل از کارت گرافیک نیست و باید دیگر قطعات را بررسی و چک کنید. به عنوان مثال ممکن است چیپست مربوط به انتقال تصویر در مادربورد شما دچار مشکل شده و خراب شده باشد. یا مشکل در منبع تغذیه سیستم به وجود آمده باشد که لازم است این موارد چک شوند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *