دانستنی ها

حل مشکل هنگ کردن گوشی

حل مشکل هنگ کردن گوشی

همه گوشی‌های هوشمند ممکن است بر اثر مشکلات مختلف، کند شوند و هنگ کنند. هنگ کردن گوشی به این معناست که صفحه نمایش قفل می‌شود و حتی تاچ گوشی هم کار نمی‌کند. در برخی موارد که گوشی به صورت گسترده هنگ کرده است حتی دکمه پاور و یا ولوم نیز کار نمی‌کنند.

عوامل مختلفی باعث بوجود آمدن این مشکل می‌شود. گاهی اوقات تعداد اپلیکیشن‌هایی که بر روی گوشی نصب شده‌اند بسیار زیاد است و باعث می‌شود حافظه دستگاه شما پر شود و گوشی شما هنگ کند. گاهی اوقات ویروسی شدن گوشی نیز باعث این اتفاق می‌شود. البته نباید فراموش کرد که چنانچه گوشی شما دارای سیستم سخت افزاری ضعیفی باشد همواره احتمال بوجود آمدن این مشکل بیشتر است.

در ادامه به بررسی راهکارهای مختلف برای حل مشکل هنگ کردن گوشی می‌پردازیم.

حل مشکل هنگ کردن گوشی

1. اولین کاری که به ذهن هر کس می‌رسد خاموش و روشن کردن صفحه نمایش است. اگر هنگ کردن گوشی ساده باشد این راهکار موثر است اما چنانچه با این کار بازهم مشکل هنگ کردن گوشی پابرجا بود، دکمه پاور را چند ثانیه نگه دارید تا گوشی به طور کل خاموش شود سپس مجددا گوشی را روشن کنید.

2. یکی از راه‌های حل مشکل کندی و هنگی گوشی ریست فکتوری کردن آن است. این کار باعث می‌شود تا گوشی به حالت کارخانه بازگردد لذا باید در نظر گرفت که تمام اپلیکیشن‌ها و آنچه در حافظه داخلی گوشی نصب شده است پاک خواهد شد. در اغلب موارد این کار مشکل هنگی و یا کندی گوشی را برطرف می‌کند.

3. اگر هنگ کردن گوشی شما مقطعی است می‌توانید گوشی خود را RESET کنید. برای این کار کافی است تا دکمه پاور خود را نگه دارید. با نگه داشتن دکمه پاور سه گزینه به ما نمایش داده می‌شود که یکی از آن‌ها مربوط به RESET گوشی است. اینکار هیچگونه اپلیکیشن و اطلاعاتی را از گوشی پاک نمی‌کند و با ریست فکتوری کاملا متفاوت است. البته برخی اوقات نیز گوشی دچار مشکلاتی می‌شود که نیاز به تعمیر دارد.

[av_button label=’جهت تعمیر انواع تلفن همراه کلیک کنید’ link=’manually,https://navakservices.com/service/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%aa%d9%84%d9%81%d9%86-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87/’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-u4d2mc’ admin_preview_bg=”]

4. همانطور که گفته شد یکی از عواملی که باعث هنگی گوشی است پر شدن حافظه داخلی است. به همین دلیل معمولا توصیه می‌شود تا اپلیکیشن‌های غیرضروری و یا آن دسته از اپلکیشن‌هایی که از سایت‌های نامعتبر دانلود شده‌اند را پاک کنید. اینکار علاوه بر اینکه حافظه داخلی دستگاه را آزاد می‌کند باعث می‌شود تا اپلیکیشن‌های نامعتبری که احتمالا ویروسی هستند نیز پاک شوند.

5. آپدیت کردن گوشی نیز یکی از راهکارهای حل این مشکل است. گوشی‌های هوشمند پیوسته آپدیت‌هایی را برای گوشی‌های جدید خود منتشر می‌کنند که در هر آپدیت سعی می‌شود باگ‌های موجود برطرف شود. برخی اوقات باگ‌های موجود در سیستم عامل باعث می‌شود تا مصرف پردازنده و رم گوشی به طرز غیرعادی بالا برود و همین امر باعث می‌شود تا گوشی شما داغ شده و هنگ کند. اصولا بهتر است قبل از آپدیت کردن سیستم عامل گوشی خود نظرات دیگران را در سایت‌ها مطالعه کنید.

6. استفاده از ویجت‌ها و انیمیشن‌های زیاد نیز باعث درگیر شدن رم و پردازنده گوشی می‌شود و به طبق احتمال هنگ کردن گوشی را چندین برابر می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود تا ویجت‌های غیر ضروری را حذف کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *