لپ تاپ

داغ شدن بیش از حد لپ تاپ چرا اتفاق می افتد؟

 مهم ترین علل داغ شدن لپ تاپ

با احتمال خیلی زیاد برای شما پیش آمد که در حین کار با فتوشاپ یا نرم افزار های ویرایش ویدئو با داغ شدن لپ تاپ خود مواجه شوید. داغ شدن لپ تاپ و بدنه ی آن در حد معمول طبیعی است. زمانی شما باید نگران شوید که این داغی در لپ تاپ شما به بیش از حد معمول برسد، تا جایی که شما خود از داغی بیش از حد احساس خطر و آتش سوزی کنید.
دلایل داغ شدن ناگهانی لپ تاپ متفاوت است. وبسایت ناوک سرویس مجموعه ای از متخصصین تعمیر لپ تاپ است که هر گونه مشکل و تعمیرات لپ تاپ شما را در کمترین زمان با بهترین کیفیت به انجام میرساند. خدمات ناوک سرویس با پشتیبانی میباشد و از تمام برند ها لپ تاپ تا تعمیر مک بوک و تعمیر سرفیس را به شامل میشود.

دلایل داغ شدن لپ تاپ

علت اصلی داغ شدن لپ تاپ کارکرد بالای اجزای چون سی پی یو و کارت گرافیک آن است. زمانی که شما در بازه زمانی طولانی با لپ تاپ خود کار میکنید به دلیل کارکرد بالای این قطعات، شروع به داغ شدن میکنند که وجود یک تهویه یا یک فن خنک کننده میتواند از داغ شدن بیش از حد و آسیب رسانی به دیگر قطعات لپ تاپ جلوگیری کند.

علت های زیادی میتواند سبب داغ شدن ناگهانی لپ تاپ شود که در زیر به چند نمونه از آن اشاره میکنیم.

  1.  داغی لپ تاپ به دلیل تهویه ی نامناسب : جایگاه تهویه در زیر لپ تاپ است که امکان پرز گرفتگی لپ تاپ از فرش و محیط را بالا میبرد. این اتفاق سبب ضعف عملکرد فن ها در لپ تاپ میشود که خود از دلایل اصلی داغ شدن لپ تاپ میباشد.
  2.  خرابی قطعات لپ تاپ : لپ تاپ ها با کارایی بالاتر دارای گرافیک و ذهن محاسباتی  Cpu و Gpu های قدرتمندی هستند. در این لپ تاپ ها شما باید مراقب عملکرد درست فن های خود باشید، ضربه و استهلاک یا تغییر در عملکرد فن های این دستگاه موجب داغی لپ تاپ میشود. از طرفی اشکال در قطعه ی باتری لپ تاپ موجب کاهش شارژ دهی در نتیجه افت عملکرد فن های لپ تاپ نیز میشود.
  3. مشکلات نرم افزاری : نصب ویندوز و نرم افزار های پیشرفته بدون در نظر گرفتن قدرت های سخت افزاری موجب داغ شدن لپ تاپ درحین کار به طور دائمی میشود. که این امر به مرور زمان سبب کاهش عمر دستگاه نیز میشود.
  4.  ویروس در لپ تاپ : دقت در استفاده از فلش مموری و شبکه های وای فای علاوه بر افزایش امنیت سیستم نرم افزاری شما از سیستم سخت افزاری شما نیز محافظت میکند. بعضی از ویروس ها و بد افزار هایی که جهت حمله به سرور طراحی شده اند با استفاده ی نامناسب و غیر مجاز از منابع محاسباتی دستگاه سبب داغ شدن بیش از حد لپ تاپ نیز میشوند. به علاوه بد افزار های استخراج ارز های دیجیتالی با استفاده از منابع سیستم شما دست به خارج کردن ارز های چون بیت کویین میشوند که به دستگاه شما فشار زیادی وارد میکند و از دلایل داغی ناگهانی لپ تاپ شما به حساب می آید.
  5.  استفاده هم زمان برنامه های سنگین : امروزه لپ تاپ هایی تولید شده اند که توانایی استفاده هم زمان از برنامه های سنگین را فراهم کرده است. اما در این بین لپ تاپ ها با قیمت های اقتصادی قدرت کافی اجرای یکسری از نرم افزار ها و بازی های گرافیکی را ندارند. بنابراین استفاده از چنین برنامه هایی سبب فشار زیاد به دستگاه که علاوه بر داغ شدن لپ تاپ موجب کاهش عمر دستگاه و آسیب دیدگی به دیگر قطعات آن را به همراه دارد. گاهی ویروس کش های سنگین هم با استفاده زیاد از سی پی یو موجب داغی لپ تاپ میشوند.
  6.  استفاده بیش از اندازه پورت در لپ تاپ : بهتر است بدانید که پورت ها نیز با گرفتن انرژی از لپ تاپ عمل میکنند. اتصال همزمان فلش، کابل های اچ تی ام ال و هارد های اکسترنال با گرفتن توان محاسباتی دستگاه موجب داغی بیش از حد لپ تاپ میشوند.

راه های بررسی دمای لپ تاپ

شما اگر نگران دمای لپ تاپ خود هستید و میخواهید از نرمال بودن دمای دستگاه خود اطمینان حاصل کنید، میتوانید از برنامه های HWINFO، CROE TEMP، HWMONITOR، استفاده نمایید. این برنامه ها جهت بررسی اجزای داخلی لپ تاپ مانند : پردازنده، کارت گرافیک، هارددیسک طراحی شده اند.

بهترین دما برای لپ تاپ چند است؟

دمای مناسب برای هر لپ تاپ متفاوت است و چون برند ها و انواع مختلفی از لپ تاپ تاکنون تولید شده بنابراین دمای دقیقی را نمیتوان مشخص کرد. به صورت کلی اگر دمای سی پی یو شما به 80 درجه سانتی گراد رسید با احتمال زیاد دستگاه شما مشکل در دفع گرما دارد. بسیاری از لپ تاپ ها با رسیدن، دمای سی پی یو به 80 یا 100 درجه سانتی گراد خاموش میشوند که این خود نشانی بر داغ شدن لپ تاپ دارد.

راه های جلوگیر از داغ شدن لپ تاپ

با رعایت نکات ساده زیر شما میتواند از گرم شدن بیش از اندازه لپ تاپ خود جلوگیری به عمل آوردید. اما در بعضی از مواقع شما بهتر است برای حل داغی لپ تاپ خود به یک متخصص مراجعه کنید تا شما را به بهترین شکل راهنمایی کند.
ناوک سرویس به عنوان یک تیم متخصص آنلاین تعمیر قطعات لپ تاپ آماده است تا مشکلاتتان در کمترین زمان با بهترین هزینه رفع نمایید.

  •  انتخاب جایگاه مناسب برای قرار دادن لپ تاپ : ساده ترین راه نگه داری از لپ تاپ انتخاب مکان مناسب برای استفاده از لپ تاپ است. انتخاب مکان مناسب میتواند در بهبود عمل کرد تهویه ی هوای لپ تاپ جهت جلوگیری از داغ شدن بیش از حد لپ تاپ باشد.
  • حذف نرم افزار های سنگین : مراقبت های آپدیت درایو های کارت گرافیک و سی پی یو به شما در حفظ سلامت سیستم و حل مشکل داغی لپ تاپ کمک زیادی میکند.
  •  مراقبت و نگه داری از فن های لپ تاپ : فن های لپ تاپ خود را چند وقت یکبار تمیز کنید. از عملکرد درست فن های لپ تاپ جهت کنترل داغی ناگهانی لپ تاپ های خود اطمینال حاصل کنید.
  •  استفاده از آنتی ویروس های محافظتی : یک آنتی ویروس خوب میتواند شما را از شر بد افزار هایی که بدون اطلاع شما تاثیر بر عملکرد CPU و کارت گرافیک را دارند، در امان دارد و از داغ شدن لپ تاپ شما جلوگیری کند. همچنین لپ تاپ شما را از بروز دیگر مشکلات ویروسی حفظ کند.
  • سرویس لپ تاپ : سرویس دوره ای و منظم لپ تاپ ها توسط یک تیم متخصص میتواند شما را بر حل شدن مشکلات احتمالی داغی ناگهانی لپ تاپ کمک کند. ضمن اینکه شما را در تشخیص زود هنگام دیگر مشکلات قطعات لپ تاپ و جلوگیر از هرگونه آسیب احتمالی به دستگاه شما موثر واقع شود.

در آخر باید بگوییم که لپ تاپ ها وسیله های بسیار ارزشمند و کار آمدی هستند که در دنیای مدرنیته ی امروز کارایی های فراوانی پیدا کرده اند. ما در این مقاله تلاش کرده ایم هر آنچه نیاز بود از علل داغ شدن لپ تاپ که امری رایج به حساب می آید را برای شما بازگو کنیم. توجه به نکات ذکر شده در این مقاله شمارا تا حد بسیار زیادی از روبه رو شدن با این مشکل باز میدارد. در صورت نیاز در ناوک سرویس کارشناشان ما جهت مشاوره و خرید قطعات لپ تاپ شما را راهنمایی میکنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *