سرفیس, لپ تاپ, مک بوک

برای مراقبت از لپ تاپ چه باید کرد – بخش دوم

5 ویژگی پنهان لپ تاپ

در مقاله قبل توضیحاتی در خصوص مراقبت از لپ تاپ در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. در ادامه این مطلب به توضیحات کاملتری می پردازیم.

6. اسکن‌های منظم آنتی ویروس

حمله‌های ویروسی هرازگاهی رخ می‌دهند، بنابراین باید لپ تاپ خود را در برابر این آلودگی‌ها ایمن کنید. اسکن هفتگی می‌تواند بدافزارها را از سیستم شما پاک کند. این اسکن اولیه می‌تواند لپ تاپ شما را ایمن کند. اگر زیاد از وسیله استفاده می‌کنید و دانلودهای شما زیاد است باید هفته‌ای دو بار اسکن انجام دهید. در این صورت اطلاعات شخصی شما به خطر نمی‌افتد. ویروس‌ها عملکرد کامپیوتر را مختلف می‌کنند. ویروس بسته به نوع بدافزار می‌تواند به سیستم شما آسیب برساند. ویروس می‌تواند:

  • کند کردن مرورگر وب
  • قطع اتصال اینترنت
  • آسیب زدن به سیستم عامل
  • تغییر تنظیمات کامپیوتر
  • دسترسی بی اجازه به منابع سیستم

با اسکن‌های مرتب می‌توانید از سیستم خود محافظت کنید. آنتی ویروسی را انتخاب کنید که تمام فایل‌های دانلود شده را هم اسکن کند.

7. تمیز کردن کیبورد و کیس

شاید اگر بدانید چقدر گرد و خاک زیر کلیدهای کیبورد جا می‌شود. از مواد غذایی گرفته تا کرک و مو می‌توانند بین کلیدها گیر بیفتد. در نتیجه کلیدها چسبنده و لکه می‌شوند. پس باید مرتب لپ تاپ را تمیز کنید.

تمیز کردن کیبوردهای اکسترنال

کیبورد را از برق بکشید. آن را برعکس کنید تا گرد و خاک توی آن بیرون بریزد. بعد اسپری تمیز کننده را در 2 سانتی متری از کلیدها ننگه دارید. با دستمال میکروفیبر کلیدها را تمیز کنید.

تمیز کردن کیبورد لپ تاپ

لپ تاپ را از برق بکشید و تمام سیم‌ها را از آن جدا کنید. لپ تاپ را ری زمین بگذارید و بین کلیدها را از فاصله 2 سانتی متری اسپری کنید. اسپری باید کوتاه و از بغل انجام شود. اگر حس می‌کنید تمیز کردن برخی نقاط سخت‌تر است، با پنبه آغشته به الکل آن قسمت‌ها را تمیز کنید. الکل زود بخار می‌شود و برای تمیز کردن لوازم برقی عالی است.

نکته: حین تمیز کردن لپ تاپ مواظب باشید مایعات روی آن نریزد. آب لوازم برقی را نابود می‌کند و برای لپ تاپتان خطرناک است.

8. آپدیت کردن رمزعبور

باور کنید یا نه آپدیت کردن رمز عبور بخش مهمی از بک آپ گرفتن اطلاعات است. 80% از هک شدن‌ها به خاطر رمزعبورهای ضعیف یا قدیمی است. رمزعبورهای آسان یا استفاده از رمزعبور تکراری برای حساب‌های مختلف می‌توان هک آن را آسان کند. برای مراقبت از لپ تاپ باید آن را در مقابل سارق‌های مجازی ایمن کنید. امروزه هیچ چیزی از دست هکرها ایمن نیست. پس باید تمام گام‌های مهم برای ایمنی را انجام دهید و مهم‌ترین گام همین آپیت کردن مرتب رمز عبور است. اگر زیاد رمز عبور خود را عوض می‌کنید این نکات را در نظر بگیرید:

  • استفاده از حداقل 10 نشانه
  • استفاده ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک
  • استفاده ترکیبی از اعداد و نمادها
  • استفاده از علائم

رمزعبور قوی دستگاه شما را در برابر هکرها ایمن می‌کند، به همین دلیل آپدیت کردن و ایمن کردن آن بسیار مهم است و بخش مهمی از فرایند مراقبت از لپ تاپ به شما می‌آید.

9. سازماندهی داده‌ها

حین کار و بازی با لپ تاپ شاید وقت نکنید داده‌ها را خوب سازماندهی کنید. فرقی نمی‌کند فایل‌های موسیقی باشد یا دانلود شده، در هر صورت نباید اجازه دهید فولدرها پر شوند. بهتر است هرازگاهی فولدرها را بررسی کنید. پر بودن فولدرها می‌تواند سیستم را ضعیف و کند کند.

ایجاد فولدرهای اصلی بزرگ

هرکس از لپ تاپ استفاده متفاوتی دارد. مثلاً یک نویسنده فریلنسر نسبت به گیمر فولدرهای متفاوتی دارد. بنابراین باید تعداد این فولدرها را کم کنید تا مدیریت آن راحت‌تر شود.

ایجاد فولدرهای کوچک

در فولدرهای بزرگ فولدرهای کوچک بسازید تا سازماندهی آنها آسان‌تر شود. بهتر است این فایل‌ها را بر اساس عملکرد یا محتوا طبقه بندی کنید تا دسترسی به آنها راحت‌تر شود و به جستجو نیازی نباشد.

خالی کردن فولدر دانلودها

فولدر دانلودها باید یک کش موقت برای فایل‌های تازه دانلود شده باشد. پس عادت کنید که فایل‌های دانلود شده را به جای دیگری منتقل کنید یا به محض استفاده کردن پاک کنید.

خالی کردن دسکتاپ

وقتی کامپیوتر را روشن می‌کنید تا کارهای روزمره را انجام دهید حتماً دوست دارید بدون استرس و دردسر به کارتان برسید. فایل، فولدر و برنامه‌های اضافی را از روی دسکتاپ بردارید.

انتخاب آگاهانه اسم فایل‌ها

اگر زیاد فایل و عکس ذخیره می‌کنید پس می دانید چقدر پیش می‌آید که این فایل‌ها با اسم‌های تکراری ذخیره شوند. پس به جای استفاده از اسم‌های تکراری اسم‌های خوب انتخاب کنید که نشان دهنده محتوای فایل باشد.

10. بک آپ گرفتن از اطلاعات

مراقبت از لپ تاپ به این معناست که باید لپ تاپ خود را برای هر شرایطی آماده کنید. آسیب ناگهانی و خراب شدن سخت افزار می‌تواند به داده‌های سیستم آسیب برساند. بک آپ گرفتن فایل‌ها مهم‌ترین بخش مراقبت از لپ تاپ است. به همین دلیل باید مرتب از داده‌های لپ تاپ بک آپ بگیرید. می‌توانید تمام اطلاعات را روی هارد درایوهای اکسترنال یا فضای ابری ذخیره کنید.

ما در این مقاله سعی کردیم 10 نکته برای مراقبت از لپ تاپ که بهتر است رعایت کنید را به شما آموزش دهیم که امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شود. ناوک سرویس به عنوان یک تیم متخصص در زمینه لوازم و قطعات دیجیتالی از فروش قطعات سخت افزاری و نرم افزاری و فروش موبایل، لپ تاپ ، سرفین ، مک بوک به صورت اورجینال تا تعمیر لپ تاپ، تعمیر سرفیس و مک بوک را به صورت حرفه ای ارائه میدهد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
بازگشت به لیست

1 دیدگاه در “برای مراقبت از لپ تاپ چه باید کرد – بخش دوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *